Víz- és gázszerelő már nem leszek

A tavalyi év során jó magam is megtapasztalhattam, hogy milyen a munkakeresés napjainkban. Mivel az utóbbi években nem kellett állást keresnem, így teljesen kiestem a gyakorlatból, de tavaly bőven bepótoltam az egész elmúlt időszakot.

Különböző, nem túl pozitív eseményeknek köszönhetően sajnos elvesztettem a munkámat. Igazából először nem is nagyon akartam elhinni/felfogni. Valahogy ez egy teljesen új érzés volt számomra, amit még olyan 9 évvel ezelőtt tapasztaltam meg először, de mivel akkor még fiatal voltam, tapasztalatlan, így nem igazán érintett meg úgy, mint a mostani helyzet. A mostaninál nagyjából egy hét után fogtam föl igazán, hogy mi is történt. Emlékszem, hogy azon a héten mindennap rengeteget aludtam olyan 10-11 órákat, ami őszintén megvallva nem volt rám jellemző korábban.

Olyan két hét után el is kezdtem munkát keresni. Vagyis először összeszedtem magam, fejben helyretettem a dolgokat és nekiláttam az álláskeresésnek. Ma már milliónyi oldal, blog és szakember áll rendelkezésre, szinte mondhatnánk, hogy egy komplett iparág épült erre. Na jó, ez lehet, hogy egy kicsit erősen hangzik így, de az biztos, hogy az álláskeresés egy külön művészet. Kell hozzá gyakorlat, némi tapasztalat és legfőképpen türelem. Mielőtt valaki nekilát, előtte érdemes utánaolvasni egy jó pár tanácsnak, illetve, akinek van rá anyagi kerete annak mindenképpen érdemes szakember segítségét kérni.

Szintén rengetegen specializálódtak manapság arra, hogy álláskeresési tanácsokat vagy segítséget adjanak. Én is utánanéztem egy csomó ilyen tanácsadónak, de őszintén megvallva valahogy egyikük sem nyerte el igazán a tetszésemet. Mivel az ember nem ismeri őket, ezért nem tudod, hogy a pénzedért valójában mit is kapsz. Ezért nekem nagyon lutri volt és akkor, abban a helyzetben nem akartam kockáztatni, hogy vagy bejön vagy nem. Ezért én saját magam olvastam utána a dolgoknak és kértem tanácsot barátoktól.

Gondolkodtam már mindenen. Azon is, hogy kitanulom és elmegyek víz- vagy gázszerelőnek. Aztán az egyik barátom mondta, hogy minek, abból már van elég és inkább ajánlott egyet azzal a körítéssel, hogy ez a legjobb víz gáz fűtésszerelő Budapest egész területén. Ez pedig nem más, mint a vizgazfutesszerelo24.hu.

Peti elmondta, hogy ő már hosszú ideje csak őket hívja, ha bármilyen probléma van a lakásban, mert az első alkalom után nagyon meg volt velük elégedve és azóta gyakorlatilag csak az ő szolgáltatásaikat veszi igénybe.

De miért is választotta és maradt a vizgazfutesszerelo24.hu-nál?

Alapvetően három megnyerő érv szól mellettük. Először is nem egy újonnan alapított cégről beszélünk, hanem egy olyanról, akiknek már több mint 30 éves tapasztalatuk van a szerelés és problémamegoldás területén, tehát nyugodtan megbízhatunk az évek során szerzett tapasztalatukban. Másodszor, egy 0-24 órás ügyeletet üzemeltet, vagyis a nap bármely órájában a segítségünkre tudnak sietni. Ne legyen így, de például, ha valakinél éppen este van egy csőtörés, akkor az elég kellemetlen, mert általában este-éjszaka már senki sem dolgozik, viszont ők még akkor is kiszállnak a címre, ha szükséges. Harmadszor pedig akár 1 órán belül is ki tudnak menni a címre attól függően, hogy hol található.

A cég elég sokféle problémában tud segíteni legyen szó akár vízszerelésről, gázszerelésről, fűtésszerelésről vagy akár duguláselhárításról, úgyhogy valóban eléggé széles a paletta. Az épület vagy létesítmény nem lehet probléma, mert a probléma elhárítását vállalják családi házban, panellakásban, tégla építésű lakásban és ipari létesítményben is Budapesten, illetve Pest megye egész területén.

Nagyon szimpatikus és megnyerő, hogy minden egyes munkájukra garanciát vállalnak. Szerintem mindenkinek volt már olyan tapasztalata, hogy megcsináltatott valamilyen munkát, ami aztán megint elromlott vagy tönkrement és kiderült, hogy a szerelő hibája volt, amit aztán nem ismert el. Hálistennek ennél a cégnél ez nincs így, mert ők tényleg 1, 2, 5 vagy akár több éves garanciát vállalnak az általuk elvégzett munkákra. Ha mégis bármilyen probléma lenne, akkor fel kell hívnunk őket, jelenteni kell a problémát és ők a lehető leghamarabb időn belül megpróbálják orvosolni. Azonban ilyen nem gyakran szokott történni, hiszen a munkájuk valódi garanciája a több évtizedes tapasztalat vagyis, hogy már valószínűleg találkoztak hasonló problémával.

Manapság meglepő lehet, de ők valóban adnak számlát az elvégzett munkáról. Szerintem ez napjainkban szinte újdonságnak és meglepőnek számít, hiszen nem sok szolgáltató szokott számlát adni. Viszont ők igen. Ezzel kapcsolatban az is egy fontos tényező, hogy a cég számláit mindenféle probléma nélkül elfogadja az összes biztosító. Azt hiszem, hogy nem kell különösebben magyaráznom, hogy ez mekkora könnyebbség, hiszen a lakás biztosítására el tudjuk számolni ezeket a problémákat. Különben minek is fizetjük a lakás vagy ház biztosítását, ha nem azért, hogy fedezzek az ilyen költségeket?

Legyen szó szinte bármilyen problémáról, ők mindig megoldást nyújtanak. A legtöbb szakmához több éves tanulás szükséges, illetve rengeteg tapasztalat. Mivel a cég ilyen szakemberekkel dolgozik, így szinte biztosak lehetünk abban, hogy nem találkozunk olyan problémával, amire ne tudnák a megoldást. Továbbá ezek a szakemberek tapasztalatot szereztek már a különböző készülékek telepítésében, karbantartásában, javításában és kivitelezésében is.

Ha szükségünk van valamelyik szolgáltatásukra, akkor az oldalon található telefonszámon tudjuk felkeresni őket. Abban az esetben, ha esetleg nem tudnák azonnal felvenni a telefont, akkor kérhetünk visszahívást is. A weboldal jobb felső sarkában találunk egy “Hibabejelentés” gombot. Ha erre rákattintunk, akkor egyből tovább visz minket arra az űrlapra, ahol meg kell adnunk a nevünket, az email címünket, a telefonszámunkat, amin logikusan elérnek minket, valamint leírhatjuk, hogy mivel kapcsolatban kérjük a visszahívást. Itt célszerű leírni a problémát, mi történt, mi hibásodott meg, melyik helyiségben található és esetleg még a címet is, ahova ki kell szállnia a szerelőnek. Ezután pedig nyugodtan várhatjuk a visszahívást, amire nem kell napokig várni, hiszen általában amilyen gyorsan csak tudnak visszahívnak minket.

víz gáz fűtésszerelő Budapest

Egyébként Peti anno még egy klasszikus dugulási problémával került kapcsolatba ezzel a céggel. Az egyik este nem ment le a wc, már mindennel próbálkozott, de csak nem akart lemenni sehogy sem, totálisan eldugult. A neten rákeresett, hogy ki az, aki ilyenkor este is házhoz jön és meg tudja oldani a problémát, így talált rá a vizgazfutesszerlo24.hu oldalra és szolgáltatásaikra. Felhívta őket, elmondta, hogy mi a probléma és nagyon nagy szerencséje volt, mert kevesebb, mint 45 perc alatt már a helyszínen voltak és hálistennek nagyon rövid idő alatt meg is tudták oldani a dugulást köszönhetően a megfelelő szakértelemnek. Mondta, hogy nagyon vicces volt az egész, mert egy speciális eszközt használt hozzá a szerelő, amivel ki tudta szedni azt, amitől teljesen eldugult a wc. Emellett nagyon kedves volt, segítőkész és tényleg szép munkát végzett.

Ez egy remek bemutatkozás volt a cég részéről és egy pozitív tapasztalat Petinek, így ekkor eldöntötte, hogy másnak is fogja ajánlani őket, mint a legjobb víz gáz fűtésszerelő Budapesten. Így is történt, hiszen nekem is ő beszélt róluk először, de annyira megtetszett, hogy biztos vagyok benne, ha bármilyen problémám lenne a lakásban, akkor tuti, hogy őket fogom hívni. Bár őszintén szólva inkább ne legyen, mert nem örülnék se egy csőtörésnek, se egy wc dugulásnak.