topcegalapitas.eu – ahogy új állást csináltam magamnak

Többféle módja van annak, hogy valaki egy munkaviszony megszűnését követően újra elhelyezkedjen. Lehet keresgélni új munkahelyet, vagy ha szerencsénk van le is csaphat ránk egy fejvadász a semmiből. Közben meg akár gondolhatunk is egy jó nagyot és belecsaphatunk saját magunk is abba, hogy legyen egy új munkahelyünk. Itt pedig arra gondolok, hogy a vállalkozói lét szépségeit is lehet választani, ahogy anno én is tettem azt. Ebben pedig a topcegalapitas.eu volt a jó társam, mert általuk sikerült létrehozni azt a vállalkozást, amivel minden elindult.

Szóval egyáltalán nem biztos, hogy egy újrakezdés az feltétlen a megszokott formában történik. Persze vannak olyan területek az életben, ahol nem feltétlenül kezd az ember saját vállalkozást, mondjuk iskolát ritkán indít egy tanár, vagy ilyesmi. De az, hogy valaki új munkáját a saját cégében csinálja meg, az egyáltalán nem ritka – én is ezt csináltam.

Ahhoz, hogy egy új vállalkozás életre kelhessen az kell, hogy legyen egy olyan csapat, akik segítenek ennek a létrehozásában. A topcegalapitas.eu pontosan egy olyan csapat, akik nagyon gördülékennyé tudják tenni azt, hogy egy vállalkozás elindulhasson a hivatalos működés útján. És a segítség szakmaisága teljesen független attól, hogy valaki milyen formában szeretne vállalkozni. Ugyanis a bt és a kft alapításában is ugyanolyan jól tudnak segíteni, ahogyan a székhelyszolgáltatás is a kínálatuk része. Tehát, ha valakinek komplex segítségre van szüksége az indulásnál, akkor ott jó helyen jár az ember.

Hogy melyik mennyibe kerül, az kivétel nélkül fenn van a weben, a topcegalapitas.eu oldalon. A kft alapítás alapdíja 16 900 + áfa, ami azt hordozza magában, hogy megcsinálják nekünk a céget. Hogyha nem szeretnénk ezt ebben a formában kifizetni, akkor arra is van lehetőség, hogy székhelyszolgáltatás keretében magáért a székhely bérléséért fizessünk egy jó időre és akkor nem fog pénzbe kerülni a kft alapítás. Ezt csinálhatjuk úgy, hogy a budapesti székhelyek közül választunk és akkor 29 900 forintot kell fizetni a 7 hónapnyi székhelyért, de csinálhatjuk úgy is, hogy 39 900 forintot fizetünk ugyanezért a mennyiségért, de akkor már nem lesz iparűzési adónk, mert egy másik városban lesz a székhely, ahol ilyet nem kell fizetni.

A bt alapítás lehetőségeiről hasonló módon tudtok tájékozódni a topcegalapitas.eu oldalon, de azt ajánlom, hogy mielőtt beleugranátok, beszéljétek át az opciókat a könyvelőtökkel, mert ő fogja tudni megmondani, illetve tanácsolni, hogy melyik lesz a pénzügyileg kedvezőbb megoldás. Addig pedig legyetek bátrak és ne féljetek a saját lábatokra állni!

topcegalapitas.eu