Sose gondoltam volna, hogy az új munkahelyemen találom meg azt a nőt, aki az esküvői videómon a menyasszonyomként fog szerepelni.

Lassan 5 éve, hogy egy légből kapott ötlet miatt elmentem egy állás börzére. Nem szerettem a munkahelyemet, és nem is nagyon tudtam, hogy hova mehetnék tovább. Egy barátom ajánlotta, hogy menjek el egy ilyen állásbörzére, ahol sok típusú munka, munkalehetőség, de ha más nem csak pár ötlet előjön és így már egy lépéssel közelebb vagyok a megoldáshoz. Mert bár jó dolog lehet munka nélkül lenni átmenetileg, de azért nem szívesen lennék tartósan otthonülő.
Szóval elmentem, és adtam a dolognak egy esélyt. Ez életem egyik legjobb döntése volt, a következő dolog miatt.
Jó pár emberrel sikerült ott megismerkednem, többek között egy olyan cég fejvadászával is, akik később felkerestek és munkát is ajánlottak, melyet én elfogadtam. Gyakorlatilag fél éven belül sikeresen munkahelyet váltottam és fix pozícióba kerültem.

esküvői videók
esküvői videók

Jobb beosztás, jobb munkarend, kreatívabb munka és nem utolsó sorban jobb fizetés. Sőt felelősségteljesebb is a beosztásom, mivel egy kisebb 5 fős csapatot kaptam, melynek projektjeit nekem kell irányítani. Tehát nagy változás és ennek nagyon örültem. Nem beszélve a fő dologról, hogy az új munkahelyemen ismertem meg a jövendőbelimet, Titanillát, akivel hétvégén lesz az esküvőnk. Nilla a beszerzési osztályon dolgozott ügyvezetőként és a munkám során többször kellett vele személyesen beszélnem, segítséget kértem. Így kezdődött köztünk a románc és tart a mai napig.

Egy kicsit ugranék az időben a jelenbe, ahol szeretném megemlíteni az esküvőre való készülés egyik legizgalmasabb részét, mely talán esetünkben egészen egyedülálló. Kitaláltuk, hogy azzal is szeretnénk különlegessé tenni az esküvőnket, hogy egy profi esküvői videót csináltatunk róla, melyet első sorban boldogsággal és örömkönnyekkel szeretnénk később visszaemlékezni, valamint szeretnénk egy esküvői versenyre benevezni, ahol egy profi esküvői videó beküldése a kritérium, amire utána online lehet szavazni, és a beküldött szavazatok alapján egy szakmai zsűri segítségével kerül kiválasztásra az első 3 helyezett. A nyeremény pedig nem más, mint egy 2 hetes utó nászút a Bahamákra, valamint értékes pénz és tárgyi nyeremények.

De hogy mind ezt megcsináljuk, szükségünk van egy profi esküvői videósra, aki elkészíti nekünk azt.
Elöljáróba mondanám, hogy az esküvői videók kiapadhatatlan áradatában rendkívül könnyű elveszni az interneten és nagyon nehéz megtalálni azt a megfelelőt, amely alapján választasz. Miután befejeztük az esküvői videók böngészését úgy döntöttünk, hogy segítséget kérünk a baráti körünkön belül is, hátha valaki ismer olyan videóst, aki megfelel az ízlésünknek.

Egy barátunk testvére ajánlotta a számunkra megfelelő esküvői videóst, akit rögtön fel is kerestünk, hogy minél hamarabb befoglaljuk magunknak és ne legyen aggodalomra ok, hogy nem lesz megfelelő az időpont.

Szerencsére minden jól sült el, és sikerült lefoglalnunk, valamint az plusz pont ját a videósnak, mert amint kiderült, hogy mi egy kis versenyre neveznénk a videónkkal azonnal rengeteg új ötlettel állt elő és nagyon átérezte a munkát, látta bennünk a lehetőséget és a potenciált. Arról nem is beszélve, hogy már most gyakran átjön hozzánk és lencsevégre kapja az olyan pillanatokat is, ahol vagy teljes egyetértésben, vagy éppen egymás haját tépve vitatjuk meg az utolsó simításokat a nagy napunk előtt.

Nagyon kíváncsi leszek a végeredményre, de mindennel együtt most a legjobban a hétvégét várom, hogy kimondhassam a bűvöst „igent” a szerelmemnek. Ami az után következik, az pedig a jövő zenéje, de szurkoljatok, mind a ketten nagyon örülnénk egy külföldi nászútnak, de ha az nem is jön össze, legalább az értékes nyeremények egyikének.