Hogy hol keresel pénzt az is nagyon fontos, de vannak még ennél is fontosabbak

Amikor végeztem a főiskolával és meglett a diplomám, úgy voltam vele, hogy most megváltom a világot, és természetesen minden állás- amit elképzelek magam számára- az az enyém lesz. Kis idő sem telt bele míg rájöttem, hogy ez nem éppen így lesz és, hogy idomulnom kell a körülményekhez. Ha pénzt szeretnék, akkor olyan munkát is el kell vállaljak, mely nincs annyira a kedvemre. Ez így is történt, jöttek mentek az évek, váltottam is állásokat közben. Ahogy teltek az évek, a pénzkeresés mellett az is fontossá vált, hogy ahol dolgozom ott jól is érezzem magamat, fontos lett, hogy a főnökök igazi vezetők legyenek a munkatársakkal pedig jó kapcsolatot ápoljuk, igazi támaszai legyünk egymásnak a munkában és ha úgy adódik, akkor a más téren is. Megalkuvásokat most már nem ismerek.

Ez akkor is így volt, amikor falfűtést választottam. A falfűtés egy még nem annyira ismert fűtési forma, ám annál hatékonyabb és annál formabontóbb technikája annak, hogy hogyan is teremtsünk a lakásunkban meleget, akár még költséghatékony módon is. Nekem is újdonság volt és számomra is meglepő formula ez az amorf fémötvözetből készült szalag, amit lehet használni nem csak a padlóra, de a falra is felszerelhető, és falfűtésként alkalmazható. Mindaddig én sem tudtam erről a technológiáról, mígnem rátaláltam az interneten egy remek honlapra és arra a cégre, mely azt üzemelteti és ilyen falfűtések legyártásával, forgalmazásával, beszerelésével foglalkoznak. 
Az mindig is tudtam, hogy ha egyszer saját lakásra fogok szert tenni, akkor mindenképpen úgy technológiákkal és hasznos, valamint költséghatékony, energia takarékosan fogom felújítani.

Ekkor örültem meg, ennek a remek lehetőségnek és a cégnek. Rendkívül jó, hogy minden egyes mozzanatot részletesen leírnak a honlapjukon, hogy ez az egész mechanizmus hogyan is működik és mi benne az új és a formaalkotó. Remekül felvázolnak mindent, és könnyen döntésre sarkalltak engem is az ügyben, hogy őket és az általuk forgalmazott termékeket válasszam.

Ez a felfűtés, nagy felületeken is jól működik, ők úgy fogalmaztak, – és ezt nagyon hasznos információnak találtam-, hogy a falfűtés olyan, mintha a téli napon a Nap melegét élveznék, akkor a sugarai az arcunkat és testünket melegítik, ám ha az árnyékba vonulunk, akkor fázni kezdünk, mégis ugyan azon a hőfokon tartózkodtunk mind a két esetben. A cég nagyon szimpatikus volt, már ekkor is, amikor leírta, hogy hogyan is működik ez a rendszer, mindenki számára érthető, hétköznapi megfogalmazásban. 

falfűtés

Volt pár kérdésem, ezért fel is hívtam a céget, ahol nagyon kedvesen és segítőkészen, minden kérdésemre válaszoltak. Megnyugtattak, hogy ez egy profi, időtálló technika, arról nem is beszélve, hogy milyen szerelő csapattal dolgoznak. Erről később én is megbizonyosodtam. Kérdésemre elmondták, hogy közepes és kisebb táblákban rakják fel ezeket az amorf anyagból készült szálakat, melyeket nem szabad elvágni. Amely részekre nem jut, az sem baj, sőt kifejezetten vannak szabályaik, hogy milyen távolságra kell elkezdeni felrakta például a padlótól.

Megnyugodtam és megadott paraméterekkel megrendeltem a kis falfűtésemet.

Miután elkészítették a falaimra szánt mennyiséget jelentkeztek, hogy előre egyeztessünk egy időpontot, amikor jönnek és felszerelik azt. Mivel a szerelést kizárólag ők végezhetik, ennek mondjuk én személy szerint örültem, hogy nem nekem kell szakemberek után kutatnom, akik értenek az ilyesfajta új technikához. Minden szuperül alakult, nagyon precízek és pontosak voltak, nagy megelégedésemre.
Azóta is remekül működik a falfűtésem, nagy felületen képes hőt leadni, mindig meleg van a lakásomban. Aggódtam a páralecsapódás miatt, hogy esetleg penészesedni fognak a szoba sarkai, de semmilyen pára nem keletkezik. Nagyon meg vagyok azzal is elégedve, hogy energetika megtakarítás szempontjából is kiválóan vizsgázott a falfűtésem. Minden költségmegtakarítási módot szeretek kihasználni és ez is ilyen volt. Szuper megoldásnak találtam ezt hálószobákba, nappalikba, ahol sokat tartózkodunk és nagy felületre lehet felszerelni ezt a fűtési módozatot.

Azóta is minden barátomnak nyugodt szívvel ajánlom, és nagyon lelkesen mesélem számukra a pozitív tapasztalataimat, mert, hogy csak olyanról tudok számukra beszámolni.