A legjobb póló készítő boltból vettek nekem ajándékot a kollégáim

A munkahelyváltásnál mindig vannak kicsit kínos tényezők. Az új kollégákkal nehezen alakít ki kapcsolatot az ember, legyenek azok bármennyire is kedvesek és befogadók. Mindig nehéz egy összeszokott csapatba újként érkezni, de az egyik munkahelyemen nagyon meglepett a kedvességük.

Amikor újként kerülünk valahova és beszélgetni kezdünk, általában az olyan dolgok jönnek elő, mint hogy ki-hol lakik, mennyi idő alatt ér be, mit dolgozott ezelőtt. Az ilyen beszélgetések alkalmával kivétel nélkül felhozom a hobbimat, a motorozást. Imádom csinálni, és amúgy is egy nagyon jó beszélgetési alapot ad, innentől sokkal könnyebben át tudjuk terelni a témát valami személyesebb, érdekesebb irányba.

Ennek köszönhetően az új munkahelyemen is mindenki tudja, hogy szabadidőmben motorozok. Egy nagyon jó helyre csöppentem most, ahol sokat járunk el a kollégáimmal munka után szórakozni, ahová a csapat miatt tényleg szívesen járok dolgozni, minden nap.

Nemrég volt a szülinapom és a kollégáim meg is leptek egy apró ajándékkal. Ez az első olyan munkahelyem, ahol ilyen sok figyelmet fordítanak erre, mindenki figyel a másikra. A kollégáim egy motoros pólóra dobtak össze nekem, aminek nagyon örültem.

Találtak egy olyan póló készítő boltot, ahol nem csak online lehet rendelni, hanem helyszínre is el tudnak menni. Azt mondták, hogy az interneten kerestek egy mintát nekem, azt feltették egy pendrivera és így kérték, hogy nyomtassák nekem rá egy pólóra.

Azt mondták, hogy ez az egyik legjobb póló készítő bolt a környéken. A póló készítő boltok között is mindenkinek van egy kedvence akadnak jók és rosszak egyaránt. Vannak, ahol, ha nem sikerül jól egy nyomat, mert persze mindenki hibázhat, előfordul, hogy az eladó rosszul helyezi be a pólót, a hibás terméket odaadják a vevőnek, meg van a lolmarkt, ahol ilyesmi elő sem fordulhat. Az eladók nagyon precízek és figyelmesek, mindent megtesznek azért, hogy tökéletes nyomattal szolgáljanak a vásárlóknak A mintáik időtállók, nagyon szépek és részletesek. Sok színnel dolgoznak, nincsen torzulás, a minta minősége kifogásolhatatlan

póló készítő
póló készítő

Mint említettem, mindenkinek van egy kedvenc póló készítő helye. Az utóbbi időben nagyon népszerűek lettek a személyes ajándékok. Régebben elképzelhetetlen lett volna, hogy ruhát vesznek nekem a kollégáim, de most ezt is meg merik csinálni. Az ajándékozási szokásaink átalakultak, most törekszünk arra, hogy az ajándékot használja, akinek vettük, hogy személyes legyen. Már túl vagyunk az illendőségből osztogatott csokikon és borokon, aminek örülök, mindenki az egyediségre törekszik.

Ez a póló sem volt sokkal drágább, mint egy jó bor, mégis sokkal jobban örülök neki. Hihetetlen, hogy csak nemrég kerültem ide és máris ennyire ismernek!

A póló azóta is az egyik kedvencemmé vált, büszkén hordom a munkában is és nem csak azért, mert a kollégáimtól kaptam, hanem mert tényleg szeretem is.

Nem csak a nyomat, hanem a póló minősége is nagyon jó. Nagyon puha az anyaga, jó a szabása, nem műszálas. Igazán kényelmes viselet és nagyon jól bírja. A sok mosás miatt sem szöszösödött ki, megtartotta a rugalmasságát és a színe sem engedett.

Azóta, hogy megkaptam onnan ezt a remek pólót, már én is rendeltem másnak. Nagyon kedves és gyors a kiszolgálás, nem kell sokat sorban állni, mert bár van, hogy többen is ide várnak az eladók igyekeznek nagyon gyorsan dolgozni.

Lehet online is pólót rendelni tőlük, hogyha valakinek nincsen a közelében a boltból. Nagy mennyiségű megrendeléseket is vállalnak, mondjuk ezt a részt még nem próbáltam.

Ez a legjobb póló készítő szerintem. Most, hogy jön a karácsony, szerintem még többet fogom használni a szolgálatásaikat.